Apps til folkekirken

Hent app'en "Kirkekalender" og få let adgang til gudstjenester, møder og arrangementer. App'en viser som standard kirker i en radius af 10 km fra den adresse du står på

"Kirkekalenderen" giver en let adgang til gudstjenester, møder og arrangementer i ca. 2.200 kirker, som er tilknyttet Den Danske Folkekirke.

App’en viser som standard kirker i en radius af 10 km, og det er muligt at få kirker vist over hele Danmark.

Under hver kirke kan du se sognetilhørsforhold, og der er adresser og kontaktoplysninger på præster og kirkefunktionærer. Desuden er der en kørselsvejledning tilknyttet.

Kirkekalenderen henter sine data fra Sogneportalen sogn.dk

Læs mere om Kirkekalenderen på App Store

Læs mere om Kirkekalenderen på Google Play

Aktiviteter​

Lørdag den 5.september kl. 11:00, Mejlby Kirke

Søndag den 6.september kl. 11:00, Todbjerg Kirke

KONFIRMATION

Todbjerg Mejlby Menighedsråd ønsker året konfirmander et stort tillykke med konfirmationen. Vi håber, at i får en rigtig dejlig dag.

Onsdag den 2.september kl. 19:00, Todbjerg Sognegård

​EFTERÅRSSANGAFTEN

Vi vil efteråret velkommen med en sangaften. Vi tager Højskolesangbøgerne frem og synger nogle af de dejlige efterårssange derfra. Organist Kristian Giver vil spille til, og kirkesanger Ellen Lunde vil synge for. Der bliver serveret kage, kaffe og the.

Søndag den 20.september kl. 11:00, Mejlby Kirke

​BØRNEGUDSTJENESTE MED HOTDOGGILDE OG AUKTION

Efter en kort gudstjeneste går vi over i SPEJDERHUSET, hvor der er hotdoggilde og auktion over de medbragte gaver. I den forbindelse må I meget gerne tage en lille høstgave med til auktionen. Det kan være noget fra din egen have, mark eller køkkenet. Et glas hjemmelavet syltetøj, saft, brød,

Husk kontanter, så du kan byde på de lækre varer. Overskuddet går til et godt formål

Søndag den 27.september kl. 16:00, Sognegården

​LIEDMATINE - DANSKE OG TYSKE SANGPERLER

Vi får besøg af tenoren Brian Stenger Poulsen, der i en årrække var vores lokale kirkesanger. Brian og Kristian Giver vil fremføre to herlige sangcyklusser.

Torsdag den 22.oktober kl. 19:00, Mejlby Kirke

​KIM LARSEN FOREDRAG MED FLEMING BAADE

En hel aften som kun handler om Kim Larsen og Gasolin´ historie. Kim Larsen var Folkekær og folkelig som få. Flemming Baades foredrag handler om en meget privat Kim Larsen, et stædigt rad og lunefuld samarbejdspartner, men først og fremmest om en flittig spillemand, der elskede sit publikum og at stå på scenen – og han stod der det lige til det sidste. 

Søndag den 25.oktober kl. 19:00, Todbjerg Kirke

JAGTGUDSTJENESTE

Årets jagtgudstjeneste - traditionen tro så pynter jægerne kirken smukt op, jagthornsblæserne spiller og prædiken samt salmerne vil hylde skaberen i glæde over skaberværket. Efter gudstjenesten vil der være lidt mundgodt i våbenhuset.

Onsdag den 11.november kl. 19:00, Todbjerg Kirke

KIRKEKONCERT MED MARIE FRANK

Maries koncerter er båret af nærvær, nerve og autenticitet. Den ligefremme ægthed udspringer af et liv, hvor kærligheden til musikken viser vejen. Her er der ingen lette genveje, men derimod livgivende omveje. I stemningsmættet medrivende musikalitet og begavet beretning tager Marie Frank publikum med ad disse veje, hvor sangene synges for at historierne kan leve.

Mellem numrene tager Marie publikum med ad sjove, tankevækkende og oplevelsesrige veje og beretter om en musikalsk karriere, der har bevæget hende fra at være omrejsende gademusiker til at være prisbelønnet sangstjerne.

Dørene åbnes kl. 18:30

Gratis adgang - (Der er max. plads til 150 personer).

Søndag den 22.november kl. 16:00, Sognegården

​BEETHOVEN-SONATER

Vi markerer 250-året for Beethovens fødsel med en fremførelse af to af hans betydeligste klaversonater, op 57(Appassianata) og hans næstsidste sonate op 110 i As-dur. Ved flygelet er Kristian Giver.

Søndag den 29.november kl. 19:00, Todbjerg Kirke

​JULE GOSPELKONCERT

Traditionen tro afholder Todbjerg Mejlby Gospelkor julekoncert første søndag i advent. Det er dejligt for koret at have noget at øve op til og så håber vi at glæden i Gospel smitter, så andre også kan mærke den skønne stemning den giver.

Søndag den 6.december kl. 11:00, Todbjerg Kirke

​BØRNEGUDSTJENESTE MED LOUCIA OPTOG

Traditionen tro fejrer Todbjerg Mejlby Sogn Lucia med at Spirekoret går Luciaoptog den anden søndag i advent. Efter optog og korsang af Spirekoret vil der blive serveret Luciabrød og en forfriskning i våbenhuset.

CVR: 37970972 | Bøggildsvej 16 | Todbjerg | 8530 Hjortshøj​

​​Telefon: 86 99 90 05​ | Email: VBL@km.dk