Apps til folkekirken

Hent app'en "Kirkekalender" og få let adgang til gudstjenester, møder og arrangementer. App'en viser som standard kirker i en radius af 10 km fra den adresse du står på

"Kirkekalenderen" giver en let adgang til gudstjenester, møder og arrangementer i ca. 2.200 kirker, som er tilknyttet Den Danske Folkekirke.

App’en viser som standard kirker i en radius af 10 km, og det er muligt at få kirker vist over hele Danmark.

Under hver kirke kan du se sognetilhørsforhold, og der er adresser og kontaktoplysninger på præster og kirkefunktionærer. Desuden er der en kørselsvejledning tilknyttet.

Kirkekalenderen henter sine data fra Sogneportalen sogn.dk

Læs mere om Kirkekalenderen på App Store

Læs mere om Kirkekalenderen på Google Play

Aktiviteter​

Tirsdag den 23. april kl. 11:00, i Sognegården i Todbjerg

BABYSALMESANG

Kom og oplev en unik stund med din baby. Dit barn vil gennem musik og sang blive stimuleret både sanseligt samt motorisk. Vi synger, spiller, danser, vi bruger kroppen og rummet, der bliver lyttet og kigget. Der vil være nye og gamle sange, samt salmer med dans og fagter

Onsdag den 8.maj kl. 19:30, Todbjerg Kirke

KONCERT VERDENS BEDSTE PIGEKOR

Ved koncerten vil de 25 piger fra Aarhus Pigekor under ledelse af Helle Høyer Vedel opføre hovedsagelig nordisk kormusik. Koret er tilknyttet Aarhus Musikskole.

I flere sammenhænge har koret rejst rundt i verden og vundet flotte priser ved internationale konkurrencer. I 2014 vandt koret verdens største korkonkurrence Worlds Championship i ”Female Choir” i Riga, Letland. Senest vandt Aarhus Pigekor igen i sin kategori både guldmedalje og titlen ”Champions of the World Choir Games” i Sydafrika i juli 2018.

Mandag den 10.Juni kl. 14:00, i præstens have i Todbjerg

FÆLLES FRILUFTSGUDSTJENESTE

Traditionen tro afholder vi friluftgudstjeneste i samarbejde med Elev og Skejby-Lisbjerg Menighedsråd. Spirekoret medvirker ved gudstjenesten.

Medbring selv stol eller tæppe til at sidde på. Gerne en picnic kurv. Vi sørger for kaffe og kage.​

Søndag den 2.juni kl. 16:00, Mejlby Kirke

SOMMERGOSPEL KONCERT

Todbjerg-Mejlby Gospelkor afslutter traditionens trosommeren med at lave en gospelgudstjeneste. Det er dejligt for koret at have noget at øve op til, og så håber vi, at glæden i Gospel vil smitter, så andre også kan mærke den skønne stemning, den giver.

Søndag den 16.juni kl. 11:00, Mejlby Kirke

DÅBSTRÆF

Alle børn der er døbt i Todbjerg og Mejlby Kirker inviteres med forældre og søskende til gudstjeneste på børnepræmisser. Spirekoret medvirker ved gudstjenesten.

Efter gudstjenesten serveres lidt lækkert i våbenhuset.

Søndag den 11.august kl. 16:00, Mejlby Kirke

KONCERT MED AROS GUITAT DUO

Vi skal høre nyere, velklingende værker skrevet for to guitarer. De to er Mikkel Egelund Nielsen og Simon Wildau. Begge guitarister er solistuddannede fra Det jyske Musikkonservatorium og har desuden studeret i hhv. Køln og Barcelona. September 2018 debuterede de fra solistklassen for ensembler ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.​

CVR: 37970972 | Bøggildsvej 16 | Todbjerg | 8530 Hjortshøj​

​​Telefon: 86 99 90 05​ | Email: VBL@km.dk