Apps til folkekirken

Hent app'en "Kirkekalender" og få let adgang til gudstjenester, møder og arrangementer. App'en viser som standard kirker i en radius af 10 km fra den adresse du står på

"Kirkekalenderen" giver en let adgang til gudstjenester, møder og arrangementer i ca. 2.200 kirker, som er tilknyttet Den Danske Folkekirke.

App’en viser som standard kirker i en radius af 10 km, og det er muligt at få kirker vist over hele Danmark.

Under hver kirke kan du se sognetilhørsforhold, og der er adresser og kontaktoplysninger på præster og kirkefunktionærer. Desuden er der en kørselsvejledning tilknyttet.

Kirkekalenderen henter sine data fra Sogneportalen sogn.dk

Læs mere om Kirkekalenderen på App Store

Læs mere om Kirkekalenderen på Google Play

Aktiviteter​

Søndag den 8.marts

SOGNEINDSAMLINGEN 2020 – HJÆLP MEDMENNESKER I NØD

Det kan være svært at rumme, når verden koger over af klimaforandringer, krig, uretfærdighed og katastrofer. Man får mest lyst til at lukke øjnene for grusomhederne. Men for mange er det heldigvis en umulighed at vende ryggen til – for det handler jo om mennesker. Og heldigvis kan vi mennesker stadig hjælpe hinanden på tværs af grænser. Her i sognet bliver det fx muligt at omsætte sin næstekærlighed til konkret hjælp ved at gå en rute søndag den 8. marts, når Folkekirkens Nødhjælp næste gang afholder husstandsindsamling.

Søndag den 8. marts 2020 deltager Todbjerg-Mejlby Sogn i Folkekirkens Nødhjælps årlige husstandsindsamling. Vi håber at få så mange frivillige ud at banke på dørene, at alle sognets borgere får mulighed for at give mennesker i nød en håndsrækning

Onsdag den 11.marts kl. 11:30-14:00, Sognegården i Todbjerg

FROKOSTHYGGE

Vi får frokost, et glas til maden, kaffe og foredrag.

Det hele koster 30kr.

Tilmelding senest 3 dage før til Sonja Vinther tlf. 2262 5461

Hvis du har brug for at blive hentet, skal det blot oplyses ved tilmeldingen.

Søndag den 22.marts kl. 14:30, Todbjerg Kirke

BESØG AF FANGEKORET

Velklingende toner fra de hardcore sangere med de rå stemmer!

Fangekoret består af indsatte på udgang samt tidligere indsatte, som er fortsat med at synge efter løsladelsen. Korleder igennem 22 år, Louise Adrian, synger med indsatte i 5 fængsler og koret optræder rundt i de danske kirker.

Koret optræder med sange, som korsangerne selv har skrevet samt information om korets virke og livet bag murene. Teksterne er vedkommende og handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, håb og anger.

Onsdag den 1.april kl. 19:00, Todbjerg Sognegård

EFTERÅRSSANGAFTEN

Lad os sammen byde foråret velkommen i dejligt, muntret og syngende selskab. Vi glæder os til at se rigtig mange til en glad sangaften.

Der vil blive serveret kage og kaffe/the.

Gratis adgang

Søndag den 5.april kl. 11:00, Todbjerg Kirke

SALMESWING OG ÆGGEJAGT

Palmesøndag som er optakten til påsken, og i år får vi besøg af SALMESWING, som kommer og giver koncert. Salmeswing består af duoen Sille Grønberg og Palle Windfeldt har dannet par i 30 år og har et alenlangt musikalsk cv med udgivelser og tournéer bag sig.

KOM OG SYNG MED på de mest elskede salmer og klassikere fra den danske børnesangskat. Koncerten, med duoen Sille og Palle er målrettet de yngste børn m. forældre og tænkt som en børnevenlig, levende, glad og supermusikalsk indføring i den danske salmeskat. Netop dette er en sag, der ligger de to musikere meget på sinde! Når Sille og Palle holder Salmeswing-koncert, må der gerne både klappes, synges og danses i midtergangen. Kom og syng med på de mest elskede salmer og klassikere fra den danske børnesangskat, når Sille og Palle spiller musik til hjertet, til sanserne og til dansebenene.

Derudover kommer Spirekoret og deltager.

Efter gudstjenesten er der påskeæggejagt på det grønne område ved kirken. Vi håber Påskeharen har været forbi, og i våbenhuset vil der blive budt på noget lækkert til både voksne og børn. 

Lørdag den 2.maj kl. 11:00, Mejlby Kirke

Søndag den 3.maj kl. 11:00, Todbjerg Kirke

KONFIRMATION

Todbjerg Mejlby Menighedsråd ønsker året konfirmander et stort tillykke med konfirmationen. Vi håber, at i får en rigtig dejlig dag.

Mandag den 4.maj kl. 19:30, Todbjerg Kirke

75 ÅR FOR BEFRIELSEN

Der er ikke så mange tilbage der husker befrielsen den 4. maj 1945, men den er stadig lige aktuel, og det vil Todbjerg-Mejlby Pastorat markere med en Gudstjeneste.

Efter Gudstjenesten går vi alle i Sognegården, hvor der vil blive trakteret med noget lækkert. Både Kirken og Sognegården vil være oplyst med levende lys.

Vi glæder os til at se rigtig mange til en hyggelig mindeaften. 

Mandag den 1.juni kl. 14:00, Elsted Kirke (Elsted kirkeplads 1, 8520 Lystrup)

FÆLLES FRILUFTSGUDSTJENESTE

Traditionen tro afholder vi friluftgudstjeneste i samarbejde med Elev og Skejby-Lisbjerg Menighedsråd. Spirekoret medvirker ved gudstjenesten.

Medbring selv stol eller tæppe til at sidde på. Gerne en picnic kurv. Vi sørger for kaffe og kage

Onsdag den 11.november kl. 19:00, Todbjerg Kirke

KIRKEKONCERT MED MARIE FRANK

Maries koncerter er båret af nærvær, nerve og autenticitet. Den ligefremme ægthed udspringer af et liv, hvor kærligheden til musikken viser vejen. Her er der ingen lette genveje, men derimod livgivende omveje. I stemningsmættet medrivende musikalitet og begavet beretning tager Marie Frank publikum med ad disse veje, hvor sangene synges for at historierne kan leve.

Mellem numrene tager Marie publikum med ad sjove, tankevækkende og oplevelsesrige veje og beretter om en musikalsk karriere, der har bevæget hende fra at være omrejsende gademusiker til at være prisbelønnet sangstjerne.

Dørene åbnes kl. 18:30

Gratis adgang - (Der er max. plads til 150 personer).

CVR: 37970972 | Bøggildsvej 16 | Todbjerg | 8530 Hjortshøj​

​​Telefon: 86 99 90 05​ | Email: VBL@km.dk