Apps til folkekirken

Hent app'en "Kirkekalender" og få let adgang til gudstjenester, møder og arrangementer. App'en viser som standard kirker i en radius af 10 km fra den adresse du står på

"Kirkekalenderen" giver en let adgang til gudstjenester, møder og arrangementer i ca. 2.200 kirker, som er tilknyttet Den Danske Folkekirke.

App’en viser som standard kirker i en radius af 10 km, og det er muligt at få kirker vist over hele Danmark.

Under hver kirke kan du se sognetilhørsforhold, og der er adresser og kontaktoplysninger på præster og kirkefunktionærer. Desuden er der en kørselsvejledning tilknyttet.

Kirkekalenderen henter sine data fra Sogneportalen sogn.dk

Læs mere om Kirkekalenderen på App Store

Læs mere om Kirkekalenderen på Google Play

Aktiviteter​

Mandag den 4.maj kl. 19:30, Todbjerg Kirke

75 ÅR FOR BEFRIELSEN

Der er ikke så mange tilbage der husker befrielsen den 4. maj 1945, men den er stadig lige aktuel, og det vil Todbjerg-Mejlby Pastorat markere med en Gudstjeneste.

Efter Gudstjenesten går vi alle i Sognegården, hvor der vil blive trakteret med noget lækkert. Både Kirken og Sognegården vil være oplyst med levende lys.

Vi glæder os til at se rigtig mange til en hyggelig mindeaften. 

Mandag den 1.juni kl. 14:00, Elsted Kirke (Elsted kirkeplads 1, 8520 Lystrup)

FÆLLES FRILUFTSGUDSTJENESTE

Traditionen tro afholder vi friluftgudstjeneste i samarbejde med Elev og Skejby-Lisbjerg Menighedsråd. Spirekoret medvirker ved gudstjenesten.

Medbring selv stol eller tæppe til at sidde på. Gerne en picnic kurv. Vi sørger for kaffe og kage

Torsdag den 4.juni kl. 19:00, Sognegården i Todbjerg

SNAPS, URTER OG MIDDELALDERENS MUNKEVÆSEN

Jan vil tage os med på en lille vandring op til Todbjerg Tårnet, og undervejs vil vi samle urter, som egner sig til kryddersnapse. Jan vil lære os, hvad de enkelte urter er gode for. Tilbage i Sognegården vil der være et lille oste- og pølsebord, snapsesmagning og et foredrag ved Jan om middelalderens munkevæsen, og om munkenes viden om lægeurter.

Det er gratis, og alle er velkomne J

Lørdag den 5.september kl. 11:00, Mejlby Kirke

Søndag den 6.september kl. 11:00, Todbjerg Kirke

KONFIRMATION

Todbjerg Mejlby Menighedsråd ønsker året konfirmander et stort tillykke med konfirmationen. Vi håber, at i får en rigtig dejlig dag.

Onsdag den 11.november kl. 19:00, Todbjerg Kirke

KIRKEKONCERT MED MARIE FRANK

Maries koncerter er båret af nærvær, nerve og autenticitet. Den ligefremme ægthed udspringer af et liv, hvor kærligheden til musikken viser vejen. Her er der ingen lette genveje, men derimod livgivende omveje. I stemningsmættet medrivende musikalitet og begavet beretning tager Marie Frank publikum med ad disse veje, hvor sangene synges for at historierne kan leve.

Mellem numrene tager Marie publikum med ad sjove, tankevækkende og oplevelsesrige veje og beretter om en musikalsk karriere, der har bevæget hende fra at være omrejsende gademusiker til at være prisbelønnet sangstjerne.

Dørene åbnes kl. 18:30

Gratis adgang - (Der er max. plads til 150 personer).

CVR: 37970972 | Bøggildsvej 16 | Todbjerg | 8530 Hjortshøj​

​​Telefon: 86 99 90 05​ | Email: VBL@km.dk